The Ann Robertson Centre

Creating a bright and dynamic conference and education facility through the conversion of a residential care home.

The Ann Robertson Centre

The Ann Robertson Centre, on behalf of The Pilgrims Hospice, involved the conversion of an Edwardian Villa, formerly a residential care home, in to a modern, stylish, conference, education and training facility.

Located in a Conservation Area, the new facility features a 55 seater “theatre style” conference room with 2 other training rooms for up to 33 delegates. A modern break out space is also offered along with a clinical training room.

Bright and dynamic environments, ideal for keeping delegates engaged have been created through feature colour walls contrasting with white walls, high ceilings and dark flooring.

To reflect the desire to create a professional image for the Ann Robertson Centre careful selection of the colour scheme for the main reception and refreshment area was important. The colour scheme chosen was in keeping with The Pilgrims Hospice brand and reminiscent of their logo.

The Ann Robertson Centre is the latest in a number of projects on behalf of the Pilgrims Hospice and through these our company and staff have developed a close relationship with them.

Our staff have supported The Pilgrim’s Hospice through a variety of fund raising activities including taking part in their Cycle Challenge, holding bake sales and running in their “Light Up the City” event.

Client:
The Pilgrims Hospice
Architect:
BDB Design
CCCU North Holmes Road
Maxwell Davies Building

Need Help?

Haynes FordStore, Maidstone